Alla inlägg under mars 2011

Av Angelica - 6 mars 2011 09:15

  

Idag är det hund/staffe träff i Slottskogen kl 13.00 Så jag funderar på att dra dit o tjöta med alla o promenera med dom. Men håller allt öppet och ser vad jag känner för senare. Nu har jag i alla fall ätit frukost och sitter här med min Burn och ska vakna till. Sen blir det en dusch och fräsha till sej. Söndag idag, buuuuh helgerna går så himla fort.

  

Vad tyckte du/ni om Melodifestivalen igår? Dom som fick vidare? Inga av mina favoriter gick vidare. Då undrar man va fan de är för människor som röstar. Ska nog sluta se Melodifestivalen från o med nu.


     

Bilder från promenaderna igår. Helt underbart väder.
Vågar man tro att våren är påväg? :) *hoppas hoppas hoppas*


    


Hämtade ut mina nya skor på posten igår. Inte alls min typ av skor. Men riktigt snygga och bra satt dom med. They are a keeper.

Näpp orkar inte sitta här mer, in i duschen o ut i solen :)

Av Angelica - 5 mars 2011 11:10

  


Imon ska Sanna, Katarina eller Cilla ut. Vem tycker du? Jag tycker Katarina, då hon hotat med att lämna Big Brother allt för många ggr och ej tar det seriöst.


  


Imorse så drog jag till "Mollys solarie" och solade 20 min. Riktigt skönt. Sen vidare till posten för att hämta ut ett paket. Så jobbigt att dom kommer till olika ställen. Då jag har ett paket till o hämta ut, fast på ett annat ställe. Så jag ska snart ut med doggarna igen o gå o hämta det. Sen hem o duscha o fixa mej. Och fundera ut vad jag ska hitta på idag.


Idag skiner solen och det är skönt ute. Man får riktiga vårkänslor o blir glad o kär i allt hihi. Eller allt var väll o ta i skratt.


  


Linda fixade så Spotify funkade på min dator. Lite kul. Men ändå sjukt. Tex är man inne på Spotify så kan man lyssna på alla man har på msns musik. Och på msn kan man prata med dom som även e inne på facebook osv. Ska man va kontaktbar vart man än är och gör?



Av Angelica - 4 mars 2011 20:14

  


Igår gick jag över till Veronika. Vi fikade och hon gjorde mina naglar. Jag blev super nöjd. Så nu har hon en ny stammis hihi.


  


Sen idag var jag med Helena hos min bekant Pernilla som gjorde naglar på henne. Var helt slut när klockan ringde imorse, en släpade mej upp iaf. Sen när jag kom hem från Pernilla så tokdäckade jag. När jag vaknade funderade jag på vad jag skulle hitta på ikväll, men de blev hemmakväll. Tog hundarna o drog till den goa godisaffären o förbi Ica. Mums. 


Nu ska jag lägga mej framför tvn..

Av Angelica - 3 mars 2011 07:45

  


Igår som ringde Linda o väckte mej. Hon var i stan o undrade om jag hade lust att bjuda på fika. Och javisst hade jag de. Så jag hoppade upp o tog ut hundarna o förberedde. Sen blev de fika, prat och kollade även en del på Big Brother. Jag uppdaterade Linda lite hihihi.


  


Idag ska jag iväg o sola. Sen hem o duscha o fixa mej. Ska hem till Veronika ikväll, hon ska göra fransk manikyr på mej. Ska bli kul, saknat långa och fina naglar länge nu. Ska även tvätta på dagen. Och städa lite.

Så man har rent o fräsht hemma till helgen och slippar tänka på sånt då.


Ha en riktigt bra dag!

Av Angelica - 2 mars 2011 08:45

    


Igår när jag kom hem efter FSK mötet så hade jag så ont i skallen så jag trodde jag skulle dö. Så de blev att beställa hem en pizza o coca cola. Ni ser ju vem som med var sugen :)


  


Sen gick jag och lade mej efter att jag tagit värktabletter. Och vaknade utan huvudvärk. Underbart skönt. Men segt att man vaknade efter 3 timmar och var klarvaken hihi. Men men, bara o gilla läget.


    


Idag ska jag promenera bort till Ica Kvantum och köpa hårfärg. Jag måste färga utväxten. Trots att den inte ens är 1 cm. Men så jäkla fult med utväxt. Sen efter det ska jag städa, diska och tvätta. Då jag aldrig tvättade igår. Skönt att få rent o fint hemma.


    


Dessa köpte jag även igår, blev helt kär när jag såg dom. Vad tycker ni?


  


Imon ska Virre fixa fransk manikyr på mej. Åhhhh vad jag längtar. Hade ju manikyr naglar i 4 år. Men slutade med de, då de blev alldeles för dyrt för min ekonomi. Men hon gör de hemma. Är grymt duktig och billigare än på salong. Så de blir perfekt.



Ovido - Quiz & Flashcards